Ruilen & retourneren

Bij My Fashion ruil & retourneer je snel, gemakkelijk en geheel GRATIS!

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Wil je je bestellingen wijzigen nadat je betaald hebt? Neem dan contact met ons op. Indien je bestelling al verstuurd is, kan deze niet meer gewijzigd worden. Wel kan er uiteraard geruild en geretourneerd worden, zie hiervoor de voorwaarden.
Kan ik gratis ruilen of retourneren? Wat moet ik dan doen?
Niet goed? Geld Terug! Simple as that. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen retourtermijn om het product terug te sturen of te ruilen. Om een item(s) te retourneren navigeer je naar ons retourportaal (link). Hier gebruik je je track & trace code en postcode, meld je de retour aan en print je je label. Geef bij het tekstveld duidelijk aan welke items er retour gaan en/of welke geruild worden. Vervolgens kun je verzenden bij het dichtstbijzijnde postkantoor zonder af te rekenen: deze kosten neemt Myfashion.nl op zich! De items dienen ongebruikt te zijn en voorzien van de originele labels. Natuurlijk kun je wel gewoon passen. Mochten de items toch beschadigd of niet meer te verkopen zijn, dan kan Myfashion.nl hier kosten voor in rekening brengen. Nadat het item(s) retour ontvangen is, krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat Myfashion.nl jou verschuldigd is. We storten alle gedane betalingen, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten* zo snel mogelijk, maar altijd binnen 7 dagen, terug via de gebruikte betaalmethode.
Kan ik een item retourneren of ruilen bij jullie in de winkel?
Je kunt zowel retourneren als ruilen in onze winkel: Urslinenstraat 12, 6101 DP Echt (Limburg). Er wordt in de winkel geen geld teruggegeven bij het retourneren van een webshopbestelling. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop je je product hebt betaald. In de winkel kun je uiteraard wel direct een ruiling doen of kiezen voor een tegoedbon.
Wat kost retoureren?
De kosten voor het retourneren zijn voor de consument. Deze kosten verschillen per type pakket, een bievenbus pakketje kost €3,95. Het retourneren van een normaal pakketje kost €5.95.
Hoe word ik terugbetaald?
De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop je de items hebt afgerekend. Bij betaling via iDEAL wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het product was betaald. Bij betaling via PayPal betalen we je terug via je PayPal-rekening. Bij betaling via acceptgiro (AfterPay) wordt het bedrag van de door jou geretourneerde items in mindering gebracht op het totaalbedrag. Is de betaaltermijn al verstreken? Dan dien je aan de gehele rekening te voldoen om bijkomende kosten (vanuit Afterpay) te voorkomen. Het teveel betaalde bedrag zal na ontvangst van de retourzending weer op je rekening worden teruggestort.
Ik heb een item geretourneerd maar heb nog niets gehoord. Wat nu?
Houdt er rekening mee dat het eventjes kan duren voordat we je retour hebben ontvangen en vervolgens hebben verwerkt. Heb je na 5 werkdagen nog niets gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice: we kijken het graag voor je na!
Laatst bekeken
No recently views items
Alles wissen

Newsletter Fashion Box
ONTVANG 10% KORTING
Copyright © 2019 My Fashion - Myfashion.nl